Η φιλοσοφία μας

Με πολλή αγάπη και φροντίδα δημιουργήσαμε, τον Ιούνιο του 2014, το Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης «Στοχεύω» προσπαθώντας να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών, με μοναδικό σκοπό να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες τους. Για την θεραπευτική μας ομάδα που αποτελείται από καταξιωμένους θεραπευτές όλων των ειδικοτήτων (παιδοψυχίατρο, αναπτυξιολόγο, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, παιδοψυχολόγους), με πολυετή εμπειρία, κάθε παιδί που ξεκινάει ένα θεραπευτικό πρόγραμμα έχει ανυπολόγιστη αξία. Είμαστε δεσμευμένοι σε κάθε γονέα ότι θα παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας για τους μικρούς τους θησαυρούς.

Η πολυετή εμπειρία μας και η συνεχής μας κατάρτιση, μάς επιτρέπουν να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στο σύγχρονο και κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες. Φιλικότητα και εξυπηρετικότητα είναι οι κανόνες μας. Νοιαζόμαστε για το παιδί σας με ευαισθησία, αλλά και επαγγελματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν θέλετε να κανονίσετε μια συνάντηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μιας από τις μεθόδους που αναφέρονται στη σελίδα επικοινωνίας μας.

Η αποστολή μας

Η θεραπευτική παρέμβαση πρέπει να παραδίδεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αγγίζει το εσωτερικό κίνητρο του παιδιού και να δίνει ευκαιρίες για αυτοοργάνωση και εξέλιξη... "χωρίς τέχνη… η θεραπεία θα γίνει η εφαρμογή επιστημονικής γνώσης σε ένα αποστειρωμένο κενό”

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Απευθυνόμαστε σε παιδιά από την βρεφική τους ηλικία έως και το τέλος της εφηβείας τους παρέχοντας αξιολόγηση, πρόληψη και αντιμετώπιση παιδιών με:

check   Διαταραχών λόγου και ομιλίας / γλωσσικής καθυστέρησης / τραυλισμού

check  Διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών / διαταραχών αυτιστικού φάσματος

check  Διαταραχών Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)

check  Διαταραχών Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης

check  Διαταραχών Κίνησης, Στάσης, Βάδισης

check  Μαθησιακών Δυσκολιών (δυσλεξία, δυσγραφία, κ.τ.λ.)

check  Διαταραχών Συμπεριφοράς και Συναισθήματος

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο stoxeuw.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ