Μωρά εν δράσει- Για βρέφη 15-26 μηνών

Γονείς και παιδιά μαζί!

mora_endrasi 1

Το μωρό σας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και κάθε νέα του κίνηση, κάθε νέο του επίτευγμα σάς γεμίζει με περηφάνια! Από τη στιγμή που τα παιδιά αρχίζουν να περπατούν, αποκτούν όλο και περισσότερη αυτονομία. Αρχίζουν να εξερευνούν το περιβάλλον, να αντιλαμβάνονται τις δυνατότητες που προσφέρει το σώμα τους, να αναπτύσσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να εκφράζουν πιο κατανοητά τα συναισθήματά τους όπως χαρά, ζήλια κ.α. Από την ηλικία των 15-26 μηνών χαίρονται τόσο τις ομαδικές δραστηριότητες και την αλληλεπίδραση με τους γύρω τους, όσο και το μοναχικό παιχνίδι.

mora_endrasi 2

Το νέο μας μάθημα- παιχνίδι «Μωρά εν δράσει» είναι ένα διασκεδαστικό και ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη 15-26 μηνών μαζί τους γονείς τους. Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να παίξετε μαζί με τα παιδιά σας για να τα γνωρίσετε ακόμη καλύτερα! Η κίνηση και η μουσική θα είναι οι «βοηθοί» μας, τα σώματά σας, η φωνή, τα αντικείμενα και τα μουσικά όργανα θα είναι τα «εργαλεία» μας.

mora_endrasi 3

Το «Μωρά εν δράσει» δίνει την ευκαιρία στα βρέφη να εξερευνήσουν τον κόσμο, να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν μαζί με τους γονείς ποιοτικό χρόνο μέσα από αισθητικοκινητικά παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και παιχνίδια μίμησης, όλα προσεκτικά σχεδιασμένα και θεμελιωμένα σε ένα ζεστό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

mora_endrasi

Το «Μωρά εν δράσει» αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο και για τους γονείς καθώς όχι μόνο τους αποκαλύπτει μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα παιδιά τους αλλά τους φέρνει και σε επαφή με γονείς άλλων παιδιών, δίνοντάς τους την δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών.

Το μάθημα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:30. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Η διάρκεια του μαθήματος είναι 50 λεπτά.
Όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους πατουσάκια και άνετα ρούχα.


Συντονισμός μαθήματος: Γωγώ Θωμαδάκη

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο stoxeuw.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ